B&K Senior Klub

 

 

 

Forside

Meddelelser

Bestyrelse

Vedtægter

Referater

Indmeldelsesblanket

Opslagstavlen

Historisk Samling

 

 

Indbydelse til nytårskur 2013
 

 

Kære ven og kollega

 

Du inviteres hermed til B&K Senior Klubs nytårskur med velkomstdrink og underholdning samt en 3-retters middag med hyggeligt samvær og festlige indslag.

 

Arrangementet finder sted efter generalforsamlingen onsdag den 6. februar i Brüel & Kjærs kantine. Generalforsamlingen starter kl. 16.30, undeholdningen ca. 17.45 og middagen ca. 18.45.

 

Brüel & Kjær har også i år velvilligt sponsoreret både velkomstdrink og middag til deltagerne. Klubben giver det første par genstande, og derefter vil der være salg af vand, øl og vin til rimelige priser.

 

Skuespiller, forfatter og instruktør Flemming Jensen, vil underholde over temaet: "Risikoen ved at være humorist er, at folk tror, at man laver sjov".

Foredraget handler om humoren som en vigtig forudsætning for nuanceret kommunikation. Flemming Jensen mener, at der står al for stor respekt omkring folk, der er i dårligt humør – de betragtes som seriøse debattører, der bør tages alvorligt. Hvorimod der trækkes på skulderen af folk, der siger nøjagtigt det samme – men har intellektuelt overskud til at tilføje humor.

 

Ifølge Gyldendals teaterleksikon dækker ”hans gemytlige og småsnakkende facon ... over en ofte kras samfundssatire”. Da han fyldte 60 år udtalte han til Rudersdal Avis: "Man tænker selvfølgelig lidt mere over tingene, når man er blevet ældre. Den unge generation klarer meget mere intuitivt, hvor min generation har måttet klare os med intelligens, og det insisterer jeg på at blive ved med".

 

Tilmelding

Af hensyn til planlægningen af middagen bedes du bekræfte din eventuelle deltagelse til Anni Hansen på telefon 45 86 82 38 eller via e-mail: anniogole@hansen.mail.dktilmelding senest tirsdag den 29. januar.

 

 

Vi håber, du har lyst til at være med til både generalforsamling og nytårskur, og glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Klubbens Bestyrelse
 B&K Senior Klub
c/o Hottinger Brüel & Kjær A/S
Teknikerbyen 28 DK-2830 Virum