B&K Senior Klub

Referater

Historisk Samling

Fotoalbum

Her finder du fotografier og videoer fra B&K Senior Klubs møder, arrangementer og udflugter.

Medlemmer kan sende deres fotografier og andet materiale til Carsten Frederiksen, Brüel & Kjær, e-mail: cfrederiksen@c.dk

En del medlemmer af B&K Senior Klub genkender nok dette interiør...

Nærumbanens sølvfarvede gris står nu i vognhallen på Græsted Station og passes kærligt af Nordsjællands Jernbaneklub.

Brüel & Kjær Fotos

På Facebook findes fotogruppen "Brüel & Kjær fotos", hvor du kan få adgang til over 27.000 fotos fra Brüel & Kjær i perioden 1960 til 2017 - de fleste findes i Historisk Samling. Gruppen er hemmelig, det vil sige for at få adgang, skal du kende een som er allerede er medlem eller skrive til tdalsgaard@gmail.com.

Uden at være på Facebook kan du dog se indholdsfortegnelsen til billederne her: http://tdalsgaard.users.whitehat.dk/Table_of_Content.html

- linkene i indholdsfortegnelsen vil først virke når du er medlem
- indholdsfortegnelsen indeholder yderligere info om medlemskab.

• Ødegaard & Danneskiold-Samsøe - Foredrag om et akustikfirmas historie - marts 2019
    En engageret Ulrik Danneskiold-Samsøe gav 42 medlemmer - alle mandlige - et indblik firmaets udvikling og opgaver verden over, krydret med indspark om dansk industripolitik.

• LumaSense Technologies - februar 2019
    Hos LumaSense fik 37 medlemmer en fin introduktion til teknologien bag gasanalyse ved brug af fotoakustik - og hyggede sig i øvrigt ved gode minder og hverandres selskab.

• Generalforsamling og nytårskur - januar 2019
    Godt 185 medlemmer deltog i årets generalforsamling og nytårskur. De blev blandt andet introduceret til fusionen mellem HBM og Brüel & Kjær, det nye firma HBK, og fik middagen serveret af tjenere fra Zecret Zervice.

• Politimuseet - rundvisning og middag - november 2018
    På Politimuseet fik de 37 deltagende medlemmer med to pensionerede politifolk som guider en både oplysende og underholdende tur rundt i samlingerne - det hele sluttede med et hyggeligt måltid på Cafe 22.

• Alfred Christensen - byvandring og foredrag - oktober 2018
    40 medlemmer og ledsagere deltog i en guidet historisk byvandring i Nærum og hørte et foredrag om skibsreder Alfred Christensen, der i høj grad gjorde byen til, hvad den er i dag.

• Grill-hygge - august 2018
    Ialt 115 medlemmer mødte op til sommerens hygge og festligt samvær omkring grillen. Der var traditionen tro musik på harmonika, pølser, hakkebøffer og salat, lidt vin og øl - og masser af sol.

• Besøg på Elos MedTech Pinol - april 2018
    Over 50 medlemmer besøgte Pinol og fik et indblik i firmaet og de smarte teknologier, der fremstiller komponenter til medicinsk og elektronisk udstyr, blandt andet accelerometre til Brüel & Kjær.

• Generalforsamling og nytårskur - januar 2018
    Knap 200 medlemmer deltog i årets generalforsamling og nytårskur. Her fik medlemmerne blandt andet en status for Brüel & Kjær og blev underholdt med skotsk/irsk folkemusik.

• Udflugt til Frederiksborg Slot - september 2017
    22 medlemmer tog turen til det fine renæssance slot i Frederiksborg, hvor de fik en guidet rundvisning i museets samlinger - og siden nød lidt kaffe, kage og sjælden sol i den smukke slotspark.

• Grill-hygge - august 2017
    Flere end 100 medlemmer mødte op til hygge og festligt samvær omkring grillen. Der var igen musik på harmonika, pølser, hakkebøffer og salat, lidt vin og øl - og ikke mindst solskin.

• Tur til Nakkehoved Fyr og Gilleleje Havn - juni 2017
    Medlemmer og deres ledsagere - 43 i alt - nød en strålende sommerdag ved fyret, hvor der var guide til museet. Turen sluttede med en frokost på havnen i Gilleleje.

• Besøg på BK Medical - maj 2017
    Hele 52 medlemmer besøgte BK Medical, hvor de hørte om virksomhedens udvikling siden adskillelsen fra Brüel & Kjær, fik en demo af den nye scanner - og mødte gamle kolleger.

• Besøg på Foss Analytical - april 2017
    29 medlemmer deltog i besøget på Foss, der laver måle- og analyseinstrumenter til fødevareindustrien. Her fik de gennem foredrag og rundvisning et godt indblik i virksomhedens historie, drift og produkter.

• Foredrag om Tingenes Internet - IoT -marts 2017
    Udviklingschef Klaus Elk fra Brüel & Kjær fortalte 36 af klubbens medlemmer om det internet, der binder alt fra køleskabe til biler sammen - og om teknologien bag.

• Generalforsamling og nytårskur - januar 2017
    Omkring 210 medlemmer deltog i årets generalforsamling og nytårskur. Direktør Søren Holst gav en status for firmaet og Lars Kroman skildrede gennem sine tegninger livet på Brüel & Kjær gennem mere end 30 år.

• Besøg på Center for Is og Klima, Niels Bohr Instituttet - november 2016
    Professor Jørgen Peder Steffensen gav 44 medlemmer - og 4 ledsagere - et levende indblik i den viden, den grønlandske indlandsis kan give os om det globale klimas udvikling og om arbejdet med at skaffe og forstå det.

• Tur til Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum - oktober 2016
    26 medlemmer benyttede sig af den sidste chance for at se museet i Hørsholm. De nød en frokost på Cafe SNEPPEN og blev vist rundt i museets samliunger af en vidende og underholdende guide.

• Grill-hygge på Brüel & Kjær - august 2016
    Sensommeren bød på tørvejr og et strejf af sol, da henved 110 medlemmer hyggede sig med mad fra grillen, toner fra harmonikaen og hinandens selskab i Brüel & Kjærs kantine og gård.

B&K Senior Klub
c/o Brüel & Kjær Sound and Vibration Measurement A/S